Mèrlett Tecnoplastic S.p.A. Merlett Merlett

Yritys

Tuotanto

Yhtenäinen tuotanto ja tuotteiden jäljitettävyys

Tuotanto

Merlettillä koko tuotantoketjua ja sen eri vaiheita kontrolloidaan ja valvotaan aina raaka-aineiden hankinnasta tuotteiden toimitukseen asti.
Perimmäinen tavoiteemme on turvata tuotteiden laatu tinkimättömillä tarkastus menetelmillä, joilla varmistetaan että vastaanottajan odotukset valmiista tuotteesta täyttyvät.

Tuotteiden jäljitettävyys on meille tärkeätä ja tästä syystä olemme kehittäneet erityisen merkintäsysteemin jonka avulla on milloin tahansa mahdollista tarkistaa letkun tuotantolinja,aika ja päivämäärä sekä koneen käyttäjä.

Production

Uuden granulaatti ja raaka-aine valmistuslinjan ansiosta Merlett on siirtynyt perinteisen pulverin sijasta käyttämään muovigranulaattia tuotannossa. Oman raaka-aine tuotannon ansiosta jatkuva laadunvalvonta tapahtuu nyt osana koko tuotantoprosessia, tämä edesauttaa meitä entistä paremmin sekä omavaraiseen tuotantoon että korkeaan laatuun lopputuotteen osalta. Asiakkaamme voivat edustaa ja käyttää Merlett tuotteita luottavaisina jatkuvasti säilyvään ja kehittyvään korkeaan laatuun.

Letkut ovat usein elintärkeitä monimutkaisten ja kalliiden koneiden toimimiselle.

Tuotteemme valmistetaan pääsääntöisesti Daveriossa ja Varano Borghissa, vuodesta 2007 alkaen joitain erikoistuotteita on valmistettu myös Noviteck tehtaalla Sveitsissä.

Tuotantoprosessin ja oman raaka-aineiden valmistuksen yhdistäminen takaavat tuotteen korkeanlaadun ja ulkonäön.

Tuotantomme toimii kolmessa vuorossa, tällä takaamme parhaan mahdollisen tuotantokapasiteetin sekä tuotteiden jatkuvan saatavuuden varastostamme.

Laatu, joka erottaa Merlett tuotteet kilpailijoistaan perustuu suuriin ja edullisiin raaka-aine hankintoihin sekä tehokkaaseen kuljetusverkostoon jonka avulla tuote tavoittaa asiakkaamme.

Kiitos Merlett laboratorion teknisen osaamisen,olemme onnistuneet vuosien saatossa kehittämään omia täydellisiä kokonaisuuksia luovia reseptejä letkujemme valmistamiseen.

Yrityksemme vahvuuksiin lukeutuu myöskin sertifioitujen materiaalien käyttäminen, tähän panostimme lisää vuonna 2011 investoimalla uuteen raaka-aineiden valmistus linjastoon Sen päivittäinen tuotantokapasiteetti on noin 75 000kg.

Boalume

Merlett Tecnoplasticin tarjoamat lukuisat eri pituiset ja kokoiset letkut soveltuvat moniin eri käyttötärkoituksiin,mm: nesteiden imuun ja siirtoon , puruille, pölylle, maatalouden moniin tarpeisiin,ilman ja paineilman kuljettamiseen, pakokaasuille, kuumalle ilmalle, hapoille ja kemikaaleille.

Valmistamme myös erikoisletkuja savun,pölyn ja roskien imuun,hitsaukseen, uima-altaiden puhdistamiseen, kalateollisuuteen, kone- ja kotitalouskone teollisuuteen,elintarvikkeiden kuljetukseen sekä sähköjohtojen suojaukseen.

Lisäksi tuotamme korkea resistanttiisia kudosvahvisteisia letkuja, joilla voi olla esteettisiäkin käyttötarkoituksia kuten Boalumin valaisin näyttelyssä Guggenheim museossa New Yorkissa