Mèrlett Tecnoplastic S.p.A. Merlett Merlett

Uudistuminen

Tutkimustyö

Laboratorio & uusien materiaalien ja tuotantoteknologioiden tutkiminen

Tutkimustyö

Asiakastyytyväisyys on avain yrityksemme menestykseen.
”Tieto on ensimmäinen askel ratkaisun löytymiseen” tarkoittaa käytännössä Merlettillä sitä, että pyrimme ensisijaisesti ymmärtämään asiakkaamme tarpeita ja etsimään niihin ratkaisuja kehittämällä teknologiaa, joka parhaiten soveltuu käytettäviin materiaaleihin sekä tuotteen käyttötarkoitukseen.
Jo valmistus vaiheessa hyväksytyt ja sertifioidut raaka-aineemme PVC:stä PP,PU,EVA ja termoplastiseen kumiin ovat yrityksemme vahvuuksia.

Tällä hetkellä raaka-aineiden tutkimustyössä on yleistä käyttää laadukkaita sähköä johtavia ja virran hajottamiseen soveltuvia materiaaleja joita voidaan käyttää ympäristöissä, joissa sähköpurkaukset voivat aiheuttaa vakavia ongelmia.

Markkinoiden lisääntyvien vaatimusten vuoksi viimeisin laboratoriotutkimuksemme on koskenut ftalaatittomien raaka-aineiden ja letkujen käyttöä sekä valmistustekniikoita.

Viime vuosien haasteita ovat olleet mm. erilaisten raaka-aineiden sekoittaminen, uusien tuotteiden luominen sekä erilaisten ainesosien käyttö.
Esimerkiksi jos jotakin tiettyä ainesosaa on ennen pystytty käyttämään vain kumiletkuissa, on tavoitteenamme valmistaa nyt myös termoplastiset letkut näiden ainesosien avulla.

Research

Vuosien saatossa olemme saavuttaneet paljon tuloksia jatkuvan tuotekehittelymme ansiosta ja joissakin tapauksissa laajan tuotevalikoimamme kehittäminen on jopa mullistanut markkinatarjonnan.

Sen lisäksi, että Merlett tuotteet vastaavat muuttuvia ja erikoistuneita markkinoita, monesta tuotteestamme on tullut suorastaan synonyymi sen käyttötarkoitukseen liittyvällä alalla. Esimerkiski yli 20 vuotta markkinoilla ollut letkumme Arizona, tuttavallisemmin ”harmaa-vihreä”, tunnetaan loppukäyttäjien keskuudessa jo nimellisarvona laadukkaalle imuletkulle.

Myös Armorvin – tuoteryhmän letkut ovat saaneet hallitsevan tunnettavuuden markkinoilla läpinäkyvänä terässpiralisena letkuna. 

Tämä uusi Merlett letku erottuu esim. kumiletkuista edukseen muotojensa ja painonsa vuoksi sekä erityisesti kestävyydellään.