Mèrlett Tecnoplastic S.p.A. Merlett Merlett

Uudistuminen

Teknologia

Teknologia Merlett letkun sisä – ja ulkopuolella

Teknologia

Vuosien saatossa kertynyt kokemus sekä huippulaatuinen teknologia ovat Merlett letkujen salaisuus.
Letkun sisälle katsoessa se saattaa näyttää tyhjältä vaikka onkin itse asiassa täynnä teknologiaa ja korkealuokkaista tutkimustyötä.

Jatkuvan teknologian kehittymisen tukena parempien tuotteiden etsimiselle on tasainen tuottojen uudelleensijoittaminen tuotantoon sekä uusien tuotteiden esitteleminen asiakkaallemme.

Tuottojen sijoittaminen myös uusien raaka-aineiden etsimiseen ja uuteen teknologiaan on edesauttanut yritystämme säilyttämään asemansa johtavana muoviletkujen toimittajana.

Kiitos sisäisen suunnitteluosastomme ja kattavan tuoteluettelon, tarjontamme asiakkaalle on helposti myös muunneltavissa, jolloin polku asiakkaan tarpeiden käsittämisestä tutkimusvaiheisiin ja teknologioiden kehittämiseen, suunnitteluun sekä koneiden asennuksesta itse toteutuneeseen uuteen tuotteeseen on suhteellisen lyhyt, dynaaminen ja joustava.

Teknologiaan sijoittaminen on myös mahdollistanut meille vuosien saatossa tehokkaan tuotantolaitoksen joka takaa mahdollisuutemme kaupankäynnin lujittamiseen olemassa olevien asiakkaittemme kanssa sekä kasvattamaan markkinaosuuttamme.

Täyttääksemme asiakkaamme tarkat vaatimukset, Merlett on varusteltu kehittyneellä koneistolla ja teknologialla, jotka mahdollistavat erilaisten tuotteiden tuotannon maksimikapasiteetilla.

90-luvun alusta olemme edenneet yhden linjan tuotannosta ns. multi-spindle tuotantoon. Olemme hiljattain myös tutustuneet automaattiseen katkaisusysteemiin joka vähentää leikkausjätettä ja parantaa näin koko linjaston laatua.

Päätavoitteemme on tuottaa letkuja mahdollisimman taloudellisesti taataksemme loppukäyttäjämme arvostuksen ja tyytyväisyyden.